We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van Univé op Voorne-Putten voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor: 

Mijn naam is Carolina.
Ik ben sinds 2015 fulltime werkzaam als
particulier adviseur op kantoor Hellevoetsluis.
Onze klanten kunnen bij ons terecht voor een totaalpakket van verzekeringen, hypotheken en overige financiële diensten.
Wij denken ook met u mee als het gaat om het beperken en voorkomen van schades. Voorkom brand, waterschade of inbraak met onze wonen zonder zorgen diensten. Met deze link kunt u hier meer informatie over vinden: https://www.unive.nl/veilig-wonen#zowerkthet 
Kortom de gesprekken met klanten zijn veelzijdig en dat maakt het werk leuk. Komt u gerust langs op onze winkel, de koffie staat klaar.


Andere medewerkers: 
  • Diana, Verzekeringsadviseur
  • Lisette, Verzekeringsadviseur